Frequently Asked Question

Mitt bredband fungerar inte.
Last Updated 8 years ago

Ansluten levererar alltid bredbandstjänster till ditt uttag på väggen och det är därför viktigt att du först utesluter problem med egen utrustning. Prova att koppla bort eventuell router och hemnätverk och direktanslut din dator med nätverkskabel till uttaget på väggen. Kvarstår felet fortfarande kan du behöva kontakta oss.

Börja med att kontrollera så att alla kablar sitter där dem ska och starta sedan om dina enheter. Ibland kan en vanlig omstart lösa flera problem som kan uppstå med ditt bredband.

Efter att du kontrollerat så att alla kablar sitter korrekt bör du starta om dina enheter. En enkel omstart löser väldigt många bredbandsrelaterade problem. Tänk på att starta om samtliga enheter du upplever problem med (Router, dator, surfplatta, mobiltelefon).

Om du kontrollerat alla kablar och startat om enheter men ändå upplever problem så kan du koppla bort eventuell router för att koppla datorn direkt. På detta vis kan du kontrollera om det skulle vara din router som orsakar problemen.

Ansluten har IP-leases på sina IP-adresser. Normalt sett ligger leasetiden på 4 timmar vilket betyder att du kan behöva vänta upp till 4 timmar efter att du kopplat in din nya enhet.

Har du gått igenom stegen ovan men fortfarande upplever problem?

Då är det dags att kontakta vår kundservice

Please Wait!

Please wait... it will take a second!