Vanliga frågor och svar (FAQ)

Mitt internet är långsamt!
Senast uppdaterad 8 år sedan

Mät gärna din uppkoppling via Bredbandskollen. Vi garanterar alltid minst 60% av utlovad maxhastighet. Visar det sig att mätvärdena blir lägre än vår hastighetsgaranti är det viktigt att du även mäter med din dator direktansluten mot uttaget. Om du då får bra mätvärden när du är direktkopplad behöver du se över din egen utrustning. Detta kan en router- eller datorsupport hjälpa dig med, beroende på var problemet ligger. Skulle du få dåliga värden även direktkopplad är du välkommen att kontakta vår kundtjänst för vidare felsökning.

Vänligen vänta!

Vänligen vänta... det tar en sekund!